Acest pachet de servicii este gandit pentru masinile care fie nu au fost intretinute corect si la timp astfel pielea avand de suferit (murdarie, microfisuri, riduri, piele uscata), sau pentru acele masini care se doresc a fi pastrate in cea mai buna stare posibila.

Prin hidratarea superioara, Evolution Premium Leather, este cea mai buna alegere pentru interiorul masinii Dvs, garantand cea mai buna hidratare posibila, stiut fiind faptul ca o piele hidratata este o piele frumoasa.

Timp de 10 ore pe toate elementele din piele va fi aplicat un ulei de hidratare 100% natural care inmoaie si reda elasticitatea pielii si in aceeasi masura ridica de pe siprafata acesteia orice urme de murdarie.

Pasul al doilea este inlaturarea excesului de ulei impreuna cu murdaria pe care acesta o are inglobata, pentru ca, rezultatul sa fie impecabil.

Igienizarea instalatiei de ventilatie/climatizare aduce un cost suplimentar de 200 ron.

Preturile pentru acest pachet de servicii incep de la 650 Ron.

Timpul de lucru este de 20 de ore (din care 10, timp tehnologic necesar ca uleiul de hidratare sa isi produca efectele benefice). Recomandam in acest sens prezentarea cu masina la programare in dupa amiaza dinaintea zilei in care s-a facut programarea pentru ca hidratarea sa se produca pe perioada noptii.